dimarts, 6 de gener del 2015

Aquestes hores tothom donem per fet que el Nadal s’acabat.

Enrera em deixat els sopars,I dinars nadalencs, santestevencs, capdanyencs, nou anyencs, i per fí el dinar de reis.Els menús solen ser típics : sopa de nadal, canalons, rostits, sarsueles, peixos a  la planxa i en suquet,els pica-pica interminables, els torrons, neules i polvorons .Els vermuts, vins, cava i els alcohol.De verdures poques, segur.
Demà farem bondat i començarem a fer dieta per alliberar-nos d’algún quilet que potser s’ha col.lat a la nostra panxa.
Jo us proposo una sopa molt diürètica i antioxidant, feu-la i no us arrepentireu.
Sopa de Miso.
Ingredients:
Mugi miso ( una culleradeta per persona)
Un tros d’alga wakame ( de la mida de 2 dits de la ma) tallada a trossos
Verdures variades ( pastanaga, bròquil, carbassa, carbassó, etc.)
Preparació:
Posar en una olla l’alga wakame, i les verdures a bullir, quan estiguin cuites es retira del foc l’olla i es posa el mugi miso diluït en una mica de suc de la sopa, abocar a l’olla i posar al foc  només 3 minuts i no deixar bullir molt fort , sinó es perd propietats del miso.
Retirar del foc i servir.


Fins la propera!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada